Error message

• Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6541 of /var/www/html/vhosts/bilmer/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/html/vhosts/bilmer/includes/common.inc).

Değerli Öğretmenlerimiz,

Sizleri “BİLMER Mesleki Gelişim Projesi - Öğretmen Anketi"ni doldurmaya davet ediyoruz!

Anket Hakkında

Ortaokul ve liselerde görev yapan Fen ve Matematik alanı ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri alanı öğretmenlerimizin derslerinde bilim merkezlerinin imkânlarından daha iyi yararlanabilmesi amacıyla  projemizde geliştirilecek olan mesleki gelişim modeli ile ilgili, siz değerli öğretmenlerimizin uzman görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Proje kapsamında hazırlanan “BİLMER Mesleki Gelişim Projesi - Öğretmen Anketi"ne vereceğiniz görüşlerinizin ülkemizdeki okul-bilim merkezi iş birliğinin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını belirtmek isteriz.

Bilmeniz Gerekenler

Ankete vereceğiniz yanıtlarınızın gizli kalacağını ve kodlanarak sadece bilimsel yayınlarda veya eğitim amaçlı çalışmalarda kullanılacağını temin ediyoruz. Ankette talep edilen kimlik ve iletişim bilgileriniz, sizi proje kapsamında düzenlenecek çalıştay/eğitim semineri gibi çeşitli faaliyetlere davet edebilmek amacıyla kullanılacaktır. Anketi doldurmanız durumunda, anket çalışmamıza gönüllü olarak katıldığınız kabul edilecektir.

İlgi gösterdiğiniz ve yaklaşık 20 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

BİLMER Proje Ekibi adına,